dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Concentrat de albire in ser lipozomic

Produs din gama Dermaviduals Modular – seruri:

  • previne hiperpigmentarea pielii

INCI: Apa • Glicol pentilen • Alcool • Glicerina • Sorbitol • Lecitina • Extract Malva Sylvestris • Extract Mentha Piperita • Primula Veris Extract • Extract de Alchemilla Vulgaris • Extract de Veronica Officinalis • Extract de Melissa Officinalis • Extract de Achillea Millefolium • XantanGumă

Produsul „Concentrat lipozomic pe bază de plante” este identic cu concentratul pentru albire. Această denumire este folosită in tări in care este Interzisă folosirea termenului de „albire”.

Compozitie: Concentratul de substantă activa contine o combiantie de extracte din: nalba (MalvaSylvestris), menta (Mentha piperita), primula (Primula veris), cretisoara (Alchemilla Vulgaris), sopinlita (Veronica Officinalis), roinita(Melissa Officinalis), coada soricelului (Achillea Millefolium)incapsulate in Lipozomi pentru prevenirea hiperpigmentarii pielii

Proprietati: Majoritatea componentelor extractului inhiba activitatea tirozinazei si astfel formarea  melaninei. Incapsularea in lipozomi intensifica eficacitatea si permite utilizarea de doze mai mici, astfel incat produsul sa poata fi folosit pentru o perioada mai mare de timp . In plus, acidul linoleic legat chimic de lipozomi are, dupa cele mai recente studii, un efect suplimetar.

Concentratul de albire se utilizează preventiv. Efectul poate fi observat după cateva săptămini. Se recomandă si o combinatie cu lipozomi cu vitamina C, deoarece are un efect sinergetic. Un tratament aditional cu CM-glucan (fotoprotector) si cu extractul de ruscus in ser lipozomic (inpotriva rosetii) poate fi util.

Va rugam sa consultati dermatologul cu privire la petele de pigmentare (alunite), pentru a evita formarea melanoamelor.

Aplicatii:

-Ca aditiv la crema de bază Dermaviduals DMS pentru ingrijirea si tratarea pielii predispusa,sau cu probleme de hiperpigmantare

-Tratarea si ingrijirea locală a pielii prin aplicare deconcentrat pur

Hiperpigmentarea: succesiune tipica recomandata a etapelor de tratament:

a.Curatirea pieliii si peeling

b.Pre-tratare cu concentrat Llipozomic deVitamina C

c.Aplicarea Concentrat de Albire (lipozomic)

d.Inchiderea porilor pielii cu creme de bază Dermaviduals

  1. Cremă de protectie solară

-Injrijirea aditional, seara cu Nanoparticule cu Vitamina A intensifica regenerarea pielii.

-Concentratul de Albire – utilizat inainte si după epilarea cu laser – previne eficient

formarea petelor maronii vizibile

-Dozarerea ca aditiv in cutiile cu crema Dermaviduals DMS de 44 ml (pentru cutii de 13 ml aproximativ doar o treime din cutie)

  • Minim: 1 ml de Concentrat de Albire
  • Maxim: 6 ml de Concentrat de Albire
  • Recomandat: 4 ml Concentrat de Albire

Recomandari

  • Concentratul de agent activ dintr-o filoa trebuie aplicat in mod redus pepiele  cu o aplicatie usoara
  • Cand se utilizeaza ca aditiv pentru crema de baza Dermaviduals DMS de 44 ml, se incepe cu o doza scazuta, mai ales in cazul in care ingrijirea pielii este in procesul de adaptare de la la preparatele care conțin uleiuri minerale si emulgatori la  produsele Dermaviduals DMS.
  • A fi utilizat numai pentru tratamentul pielii. Evitati contactul cu mucoasele si ochi.

In caz de iritatii, clatiti cu apa.

Perioada de valabilitate este de 36 de luni in conditii de depozitare adecvate, nedeschise.

Concentratele de lipozomi potentează eficacitatea diferitelor componente ale unei creme si, dacă este cazul, si a unor tratamente anterioare sau ulterioare, deoarece  inbunătatesc penetrarea altor substante. Cu ajutorul concentratelor lipozomice pielea devine foarte receptivă asimilării altor substante, desi la inceput poate aparea senzatia de piele uscata, care va face loc apoi senzatiei unuei pieli foarte netede si fina.