dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Crema masca cu vitamine Dermaviduals DMS – 50ml

Produs din gama Dermaviduals – produse finite:

  • continutul de vitamine A,C,E, provitamina b5, lipozomi si nanoparticule asigura o ingrijire suplimentara a pieleii

INCI :Apă * Trigliceride caprilice/caprice * Pentilen glicol * Propilen glicol * Lecitină hidrogenată * Sorbitol * Acetat tocoferil * Butyrospermum Parkii * Palmitat retinil * Ascorbil palmitat * Pantenol * Glicerină * Squalan * Ceramidă 3 * Gumă xantanică * Carbomer de sodiu * Lecitină * Ulei de fructe Olea Europaea * Alcool denaturat * Tocoferol * Acid ascorbic * Acid citric *

Compozitie: Masca cu vitamine Dermaviduals DMS, contine o combinatie eficientă formată din vitaminele A, C, E si provitamina B5 (pantenol), impreună cu compusi DMS si vitamina F (acizi grasi esentiali). Masca nu contine emulgatori.

Proprietăti: Masca are efect profilactic impotriva simptomelor cauzate de carenta de vitamine. Datorită compozitiei sale, similară cu DMS, are si un efect intens de ingrijire, care durează si după 72 de ore.

Utilizari: Crema se aplică prin miscări circulare pe piele. După absorbtie se indepărtează surplusul. Nu este necesară clătirea. Avand in vedere proprietatile componentelor DMS ale mastii ,aceasta este o baza excelenta pentru un tratament suplimentar al pielii.

Perioada de valabilitate: Nedeschis minim 24 luni, in condiŃii optime de depozitare