dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Dermaviduals Uleiuri vegetale

Sistemul DERMAVIDUALS® – modular se foloseste in cabinetele si centrele de infrumusetare. Este un sistem inovativ ofera metodologia de a individualiza cremele clientilor pentru tratamentul de acasa prin amestecul cremelor de baza Dermaviduals® si substantele active in urma unei Dermoanalize.

Centrele si cabinetele de infrumusetare pot creea formule de creme infinite adaptate la problemele individuale ale pielii clientilor.

De asemenea pot personaliza orice tratament efectuat  clientilor in centrele sau cabinetele de infrumusetare

DERMAVIDUALS® – uleiuri vegetale

Un factor decisiv pentru obtinerea unor efecte pozitive ale tratamentului este compozitia uleiurilor vegetale pentru ingrijirea pielii. Componentele principale ale celor mai multe uleiuri sunt trigliceridele (acizi grasi legati de glicerină). Uleiul de jojoba este o exceptie de la regulă, fiind, in termeni chimici, o ceară lichida, iar proprietatile sale pot fi comparate cu cele ale uleiului de spermaceti (cetaceu).

Trigliceridele din uleiul de germeni de grau contin, de exemplu, acid palmitic, care este unul dintre constituentii principali ai barierei de protectie a pielii, acid oleic si un mare procent de acid linoleic (aproximativ 50%), acesta fiind un acid esential pentru formarea in piele a ceramidei I. In plus, uleiurile de germeni de grau si de avocado contin intre 2 si 6 % fitosteroli (steroli ai plantelor, cu structură similară colesterolului uman) si vitamine naturale.

De asemenea, lungimea catenei acizilor grasi este un factor important pentru eficacitatea tratamentului. In timp ce, de exemplu, uleiul de samburi de caise contine preponderent acizi grasi cu catenă scurtă, uleiul de nuci de macadamia contine mai mult acizi grasi cu catenă lungă. Transpus inpractică, acest fapt inseamnă: “ulei usor pentru piele tanara” si “ulei bogat pentru piele matura”.

Notam ca uleiurile vegetale sunt oferite incapsulate in despersie de nanoparticule, care au o consistenta apoasa si sunt repede absorbite de piele fara sa lase urme de luciu pe piele.

Produse Dermaviduals® – uleiuri vegetale

Ulei de samburi de macese

Ulei din samburi de struguri

Ulei din samburi de caise

Datorita Directivelor Cosmetice Europene din 2015 care au restrictii pentru uleiurile esentiale in practica cosmetica KOKO a hotarat retragerea de pe piata a produselor de aromo terapie.

Concentratele se substante active Dermaviduals, sunt produse independente,cu documntatie corespunzatoare,inclusv cu verificarea tolerarii, conform reglementarilor in vigoare ale Directivelor Cosmetice Europene referitoar la cosmetice.

Concentratele de substante active se pot folosisi ca atare separat ,ca si preparate in fiole.

Este interzisa total reambalarea produselor Dermaviduals®in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on-line a produselor Dermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt protejate de patente.