dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Dermaviduals Modular

Sistemul DERMAVIDUALS® – modular se foloseste in cabinetele si centrele de infrumusetare. Este un sistem inovativ ofera metodologia de a individualiza cremele clientilor pentru tratamentul de acasa prin amestecul cremelor de baza Dermaviduals® si substantele active in urma unei Dermoanalize.

Centrele si cabinetele de infrumusetare pot creea formule de creme infinite adaptate la problemele individuale ale pielii clientilor.

De asemenea pot personaliza orice tratament efectuat  clientilor in centrele sau cabinetele de infrumusetare

A. DERMAVIDUALS® – creme de baza si gel de baza

Cremele de baza Dermaviduals-sistem modular in cutii de 44 ml sunt creme adecvate pentru ingrijirea pielii si pot fi amestecate cu toate serurile concentrate de agenti activi pana la 6 ml. Deci ele pot fi adaptate si personalizate la tipul individual de piele.

Cremele de baza Dermaviduals-sistem modular vin cu etichete individuale si distribuitoare speciale care pot fi deschise.

Gelurile de baza Dermaviduals-sistem modular in cutii de 25 ml sunt folosite la hdratarea pielii, calmarea iritatiilorsi la protejarea( racirea )pielii in tratanemtele cu laser…

Vezi detalii

B. DERMAVIDUALS® – Extracte

Extractele foarte concentrate sunt de natură pur vegetală si sunt inbuteliate in flacoane opace cu pipetă care nu permit pătrunderea luminii,si din care pot fi dozate cu precizie pentru utilizare.

Fiecare extract are un spectru specific de efecte si poate fi utilizat atat pur (ca fiolă) cat si in combinatie cu cremele de bază pentru cremele de ingrijire, măsti, inpachetări, personalizate etc.

Toate extractele sunt prelucrate fără conservanti. Extractele pot fi amestecate intre ele; totusi recomandăm să utilizati diferitele extracte foarte selectiv, in functie de efectele lor specifice.

Informatii despre plante, provenienta acestora si efectele, precum si bibliografia…

Vezi detalii

C. DERMAVIDUALS® – Lipozomi

Lipozomii sunt particule sferice, invizibile cu ochiul liber, cu structură asemănătoare celulelor. Asemenea membranelor celulare vegetale si animale, lipozomii au un asa numit strat dublu, a cărui componentă naturală de bază este fosfatidilcolina.

Straturile duble ale lipozomilor sunt foarte asemănătoare straturilor-barieră ale pielii.

Din acest motiv, lipozomii fuzionează foarte usor cu straturile-barieră. Urmarea este permeabilitatea sporită a pielii pentru substantele active cosmetice si dermatologice.

Substantele active care sunt transportate in lipozomi se distribuie foarte bine in piele, se acumulează ca depozite si au o eficacitate ridicată. In plus, substantele active care nu sunt incapsulate dar se aplică odată cu lipozomii au in general efect mai puternic…

Vezi detalii

D. DERMAVIDUALS® – nanoparticule

Nanoparticulele, datorită compozitiei lor, au o mare afinitate pentru stratul cornos al pielii si sunt folosite ca sistem de transport care ajută diferitii agenti activi să penetreze mai usor pielea.

Capsulele de nanoparticule sunt alcătuite dintr-un singur strat al unei substante care in natură intră in compozitia structurii de bază a membranelor celulare ale oricărui organism. Această substantă naturala poartă denumirea, de fosfatidilcolina.

Nucleul nanoparticulelor este format dintr-un corp uleios si, datorită naturii sale, are capacitatea specifică de a asimila agenti solubili in ulei, ca de exemplu vitamina E, vitamina A, vitamina C palmitat, ruscus, carotină, coenzima Q10, ulei de primule, unt de nuci Shea…

Vezi detalii

E. DERMAVIDUALS® – mono-substante

Selectarea concentratelor sub formă de agenți activi puri în soluție apoasă. Mono-substantele sunt prezente in solutie apoasa sau in dispersie.

Vezi detalii

F. DERMAVIDUALS® – uleiuri vegetale

Un factor decisiv pentru obtinerea unor efecte pozitive ale tratamentului este compozitia uleiurilor vegetale pentru ingrijirea pielii. Componentele principale ale celor mai multe uleiuri sunt trigliceridele (acizi grasi legati de glicerină). Uleiul de jojoba este o exceptie de la regulă, fiind, in termeni chimici, o ceară lichida, iar proprietatile sale pot fi comparate cu cele ale uleiului de spermaceti (cetaceu).

Trigliceridele din uleiul de germeni de grau contin, de exemplu, acid palmitic, care este unul dintre constituentii principali ai barierei de protectie a pielii, acid oleic si un mare procent de acid linoleic (aproximativ 50%), acesta fiind un acid esential pentru formarea in piele a ceramidei I. In plus, uleiurile de germeni de grau si de avocado contin intre 2 si 6 % fitosteroli (steroli ai plantelor, cu structură similară colesterolului uman) si vitamine naturale…

Vezi detalii

Toate produsele DERMAVIDUALS® – modular

  • All
  • Creme de baza
  • Extracte
  • Monosubstante
  • Nanoparticule
  • Seruri
  • Uleiuri

Acid hyaluronic plus in ser lipozomic

Concentrat de albire in ser lipozomic

Crema de baza Dermaviduals DMS Classic – pentru o piele normala si grasa

Crema de baza Dermaviduals DMS High Classic – pentru o piele normala si sensibila

Crema de baza Dermaviduals DMS High Classic Plus pentru piele deshidratata

Extract lipozomic din samburi de struguri

Gel de baza Dermaviduals pentru combinatie cu seruri de agent activi

Hyaluronan-NAG Liposomes

Kigelia lipozom concentrat

Laminaria digitata ser lipozomic

Lipozom concentrat plus

Masca individuala Dermaviduals, baza de gel mineral argilat pentru ingrijirea modulara a pielii

Ser lipozomic pentru ochi

Teint Complex Lipozomic Plus

Ulei de samburi de macese

Ulei din samburi de caise

Ulei din samburi de struguri

Vitamina B in ser lipozomic

Vitamina C in ser lipozomic

Datorita Directivelor Cosmetice Europene din 2015 care au restrictii pentru uleiurile esentiale in practica cosmetica KOKO a hotarat retragerea de pe piata a produselor de aromo terapie.

Concentratele se substante active Dermaviduals, sunt produse independente,cu documntatie corespunzatoare,inclusv cu verificarea tolerarii, conform reglementarilor in vigoare ale Directivelor Cosmetice Europene referitoar la cosmetice.

Concentratele de substante active se pot folosisi ca atare separat ,ca si preparate in fiole.

Este interzisa total reambalarea produselor Dermaviduals®in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on-line a produselor Dermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt protejate de patente.