dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Dermaviduals Lipozomi

Sistemul DERMAVIDUALS® – modular se foloseste in cabinetele si centrele de infrumusetare. Este un sistem inovativ ofera metodologia de a individualiza cremele clientilor pentru tratamentul de acasa prin amestecul cremelor de baza Dermaviduals® si substantele active in urma unei Dermoanalize.

Centrele si cabinetele de infrumusetare pot creea formule de creme infinite adaptate la problemele individuale ale pielii clientilor.

De asemenea pot personaliza orice tratament efectuat  clientilor in centrele sau cabinetele de infrumusetare

DERMAVIDUALS® – Lipozomi

Foto: Lipozomi oligolamelari crio-fixati (micrografie electronică)

Lipozomii sunt particule sferice, invizibile cu ochiul liber, cu structură asemănătoare celulelor. Asemenea membranelor celulare vegetale si animale, lipozomii au un asa numit strat dublu, a cărui componentă naturală de bază este fosfatidilcolina.

Straturile duble ale lipozomilor sunt foarte asemănătoare straturilor-barieră ale pielii.

Din acest motiv, lipozomii fuzionează foarte usor cu straturile-barieră. Urmarea este
permeabilitatea sporită a pielii pentru substantele active cosmetice si dermatologice.
Substantele active care sunt transportate in lipozomi se distribuie foarte bine in piele, se acumulează ca depozite si au o eficacitate ridicată. In plus, substantele active care nu sunt incapsulate dar se aplică odată cu lipozomii au in general efect mai puternic.

Lipozomii goi pe dinăuntru, deci lipozomii fără substante active incorporate, chiar
aplicati separat, sunt substante active minunate si foarte eficiente pentru tratarea pielii cu impurităti, a unor forme usoare de acnee, a pielii descuamate si cu dereglări ale stratului cornos, care sunt urmări ale lipsei de acizi grasi esentiali cum ar fi acidul linoleic.

Astfel, concentratul lipozomic Dermaviduals se poate folosi ca substantă activă
independentă sau in combinatie cu extracte si nanoparticule.

Următoarele ilustratii explica modul in care agentii activi sunt transportati de lipozomi. Fuzionând cu bistraturile bariera ale pieli, lipozomii se deschid si elibereaza agentii activi in piele.

Etapa 1
Un lipozom cu agenti activi incapsulați (rosu) se apropie de straturile de barieră cutanata a pielii.

Etapa 2
Membrana lipozomului se contopeste cu straturile de bariera si le deschide. Agentii activi sunt eliberati si patrund prin bariera pielii.

Etapa 3
Bariera pielii s-a refacut. Insa capacitatea de penetrare a pielii este inca crescuta, din cauza compoziției modificate a structurii sale. De aceea, in ultima etapa a tratamentului, noi recomand aplicarea unei creme de bază Dermaviduals DMS. O sa refaca proprietatile naturale ale barierei pielii.

Nanoparticulele se contopesc cu straturile de bariera intr-un mod similar. Spre deosebire de lipozomi care transporta agenti activi incapsulati aposi, agentii activi incapsulati din nanoparticule trebuie sa fie liposolubili.

Pentru eficacitatea lipozomilor și nanoparticulelor fluide este importanta concentratia de fosfatidilcolina (PC).

Pana recent fosfatidilcolina PC-ul nu avea propriul nume INCI, prin urmare, de regula
apare in INCI sub forma de lecitina.

Fosfatidilcolina (PC) este o componenta principala a tuturor membranelor celulare animale si vegetale, precum si a membranelor intercelulare. Ca ingredient fiziologic, este utilizat ca baza pentru producerea de lipozomi, nanoparticule si DMS (Derma Membrane Structure).

Produse Dermaviduals® – seruri/lipozomi

Hyaluronan-NAG Liposomes

Teint Complex Lipozomic Plus

Concentrat de albire in ser lipozomic

Vitamina C in ser lipozomic

Vitamina B in ser lipozomic

Lipozom concentrat plus

Laminaria digitata ser lipozomic

Kigelia lipozom concentrat

Acid hyaluronic plus in ser lipozomic

Extract lipozomic din samburi de struguri

Ser lipozomic pentru ochi

Concentratele de lipozomi potentează eficacitatea diferitelor componente ale unei creme si, dacă este cazul, si a unor tratamente anterioare sau ulterioare, deoarece inbunătatesc penetrarea altor substante. Cu ajutorul concentratelor lipozomice pielea devine foarte receptivă asimilării altor substante, desi la inceput poate aparea senzatia de piele uscata, care va face loc apoi senzatiei unuei pieli foarte netede si fina.

Datorita Directivelor Cosmetice Europene din 2015 care au restrictii pentru uleiurile esentiale in practica cosmetica KOKO a hotarat retragerea de pe piata a produselor de aromo terapie.

Concentratele se substante active Dermaviduals, sunt produse independente,cu documntatie corespunzatoare,inclusv cu verificarea tolerarii, conform reglementarilor in vigoare ale Directivelor Cosmetice Europene referitoar la cosmetice.

Concentratele de substante active se pot folosisi ca atare separat ,ca si preparate in fiole.

Este interzisa total reambalarea produselor Dermaviduals®in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on-line a produselor Dermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt protejate de patente.