dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search

Produse Dermaviduals®

Produsele Dermaviduals ® sunt produse naturale de ingrijire a pielii, cu o structura similara straturilor barierei naturale a pielii, de inalta tehnologie, patentate, produse si recomandate de ICD KOKO Germania.

Special concepute

Produsele Dermaviduals sunt special concepute pentru a satisface cerintele individuale de prevenire, ingrijire si protectie a pielii intr-un sistem individualizat.

Satisfactie garantata

Ne adresam celor care vor satisfactii garantate si rezultate incredibile in conditiile aplicarii unui tratament corect, strict si constant.

Produse naturale

Dermaviduals ® inseamna produse naturale de ingrijire a pielii, cu structura similara straturilor barierei naturale a pielii, patentate si produse in Germania

Calitate dovedita

Sunt special concepute pentru a satisface cerintele individuale de prevenire, ingrijire si protectie a pielii intr-un sistem individualizat.

SISTEME DERMAVIDUALS®

Sistemele de produse din brandul Dermaviduals® sunt produse care sprijina si previn problemele de piele, pe de o parte si pe de alta parte, sunt adecvate pentru ingrijirea problemelor de piele existente si inbunatatirea considerabila a starii pielii si sunt ideale pentru ingrijirea tuturor tipurilor de piele.

DERMAVIDUALS® – Modular

Sistemul DERMAVIDUALS® – modulare este un sistem inovativ care ofera metodologia de a individualiza cremele clientilor pentru tratamentul de acasa.
Detalii

DERMAVIDUALS® – Produse Finite

Sistemul DERMAVIDUALS® – produse finite ofera produsele finite pentru vanzare. Este interzisa total reambalarea produselor Dermaviduals® in alte recipiente.
Detalii

DERMAVIDUALS® – Pentru Pielea Individuala

Cremele de baza DERMAVIDUALS® permit adaptarea individuala la starea specifica si problematica a pielii ,prin simpla inglobare a uleiurilor si substantelor active.
Detalii

DERMAVIDUALS® – Produse Deco

Sistemul DERMAVIDUALS® - deco, pe langa o gama de make -up, ofera posibilitatea centrelor si cabinetelor de a prepara clentilor fond de ten prin personalizare si adaptare la culoarea specifica a pielii fiecaruia.
Detalii

DERMAVIDUALS® – Produse Speciale

Sistemul DERMAVIDUALS® – special ofera produse finite pentru diverse probleme de piele: acnee, rozacee, cuperoza, cicatrici, hiperpigmentari, inflamtii, protectie solara, decubitus, etc.
Detalii