dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Crema de baza dermaviduals DMS high classic plus – 50ml

Produs din gama Dermaviduals Sistem de baza:

  • pentru ingrijirea si tratarea pielii deshidratate si foarte sensibile

INCI: Apa • Ulei de fructe Olea Europaea • Glicol pentilen • Glicerina • Trigliceride caprilice/ caprice • Lecitina hidrogenata • Butirosperm Parkii t • Squalane • Guma Xantan • SodiuCarboximetil Betaglucan • Ceramida 3

Compozitie: Crema cu substante de inalta calitate care ingrijesc pielea (fosfatidilcolina, unt de shea, ceramide, squalane, hidratante naturale), fara emulgatori.

Proprietati: Crema de culoare alba, care se raspandeste cu usurinta, penetrand rapid si regenerand pielea. Nu lasa senzatie de piele grasa.

Aplicatii:

  • Ingrijire pentru o pielea dehidratata si cu un continut scazut de lipide
  • Crema vine in distribuitoarele economice pentru centrele de infrumusetare, in cutii de 13 si 44 ml pentru adaptarea cu concentratele de substante de agenti activi (seruri)dermaviduals- sistem modular.
  • Se pot aduga 2 ml de substante active (seruri) in cuti de crema Dermaviduals DMS de 13 ml si 6 ml de sustante active (seruri)in cutii de crema Dermaviduals de 44 ml (la temperatura camerei).

Recomandari:

-Cand se incepe ingrijirea pielii cu crema de baza Dermaviduals DMS , se poate sa apara o usoar senzatie de piele uscata, datorita procesului de adaptare si tranzitiei de la preparatele conventionale  care contin uleiuri minerale si emulgatori la  produsele Dermaviduals DMS.

-Perioada de valabilitate este de 36 de luni in conditii de depozitare adecvate, nedeschise.

Etichetele  centrelor de infrumusetare pe cutiile de crema de baza Dermaviduals DMS sistem modularde 44 ml vor fi imprimate si aplicate separat de etichetele distribuitorului KOKO. Tipul de crema si valabilitatea sunt imprimate pe cutia distribuitorului. Valabilitate cremelor dupa mixare va fi imprimata pe eticheta centrului de infrumusetare.

Tipurile de crema:

BCL = crema de baza Dermaviduals DMS Clasic.

BHC = crema de baza Dermaviduals DMS High Classic.

BHP = crema de baza Dermaviduals DMS High Classic Plus.

Sfaturi practice : Dermaviduals DMS High Classic Plus este foarte eficienta pentru tratamentul matretii, atunci cand este aplicata pe scalp. Se recomanda aplicarea cremei peste noapte si asezati un prosop peste perna.

Pielea uscata: pielea poate fi in special deshidratata primavara si vara, datorita umiditatii crescute a aerului din atmosfera si a umiditatii foarte scazute a incaperilor cu aer conditionat. In acest caz se recomanda crema de baza Dermaviduals DMS High Classic Plus (BHP) in amestec cu pana la  4 ml Liposome NMF complex .