dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Crema pentru maini Dermaviduals DMS – 50ml

Produs din gama Dermaviduals – produse finite:

  • pentru ingrijirea zilnica a mainilor, in special a mainilor cu piele foarte stresata

INCI: Apă * Ulei vegetal de masline * Glicerină * Pentilen glicol * Acidul stearic * Behenil alcool * Lecitină hidrogenată* Butyrospermum Parkii * Squalan * Acid palmitic *Ulei de semințe de Limnanthes Alba Trihidroxistearină * Trigliceride caprilice/caprice *Ceramidă 3 * VP/Eicosen Copolimer * Caprililglicol * Gumă xantanică * Hidroxietilceluloză *Carbomer de sodiu

Compozitie: Crema pentru maini Dermaviduals DMS contine componente DMS care minimizează efectul de „spălare” a lipidelor pielii. Crema nu contne emulgatori.

Proprietăti: Crema de maini  Dermaviduals DMS stabilizează echilibrul apei in piele (hidratarea) si ajută la regenerarea pielii. Protejează impotriva influentelor mediului si previne a crăparea pielii.

Aplicati: Crema se aplică si se intinde cu masaj usor pe mană. Pentru pielea foarte uscată crema trebuie aplicatăde mai multe ori pe zi, mai ales intre degete.

Utilizari: – Crema pentru maini Drrmaviduals DMS isi sporeste efectul de regenerare cand se aplică pe pielea curătată imediat dupa muncă.

– Este recomandată reaplicarea cremei seara, in special in cazul in care pielea a fost stresată suplimentar.

– A se folosi doar pentru tratarea pielii.

Perioada de valabilitate: Nedeschis minim 36 luni, in conditi optime de depozitare.