dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Dermaviduals® EGCG Liposom

  • ser lipozomic cu PH pentru o piele iritata,inrosita,crapata si imbatranita

INCI: Apa· Glicol pentilenic· Glicerina ·Alcool · Sorbitol · Lecitina ·Gallat de epigalocatechina · Extract de semințe de Vitis Vinifera (struguri)· Guma de xantan  · Fumarat de sodiu · Fosfat de disod · Fosfat de potasiu

Compoziție: Dispersia liposomală a fosfatidilcolinei (INCI: Lecitina) cu galat epigalocatechin pur (EGCG).Este un ser activ care contine Acid fumaric ajustat la valoarea optima de PH 4 – optim pentru EGCG.

Origine :Galatul de epigalocatechin este o componentă naturală izolată a plantei de ceai Camellia sinensis prin uscare nu din frunzele fermentate ale plantei de ceai Camellia sinensis.

Proprietăți:Galatul de epigalocatechina (EGCG) regleaza inhibitorul P57 al proteinei kinazei , care controleaza formarea cheratinelor și filagrinelor în piele, inhiba de asemenea procesul de colagenaza. În acest fel se formeaza mai multe filagrine, grosimea pielii este crescuta și îmbatranirea pielii este incetinita. Deficitul de filigrine este frecvent la persoanele cupielea iritata, inrosita crapata si imbatranita.Proprietățile de inhibare a colagenazei EGCG sunt descrise  de asemenea in literatura de specialitate

Lipozomii EGCG sunt folosiți ca și agenți anti-imbatranire dar și pentru tratamentul și regenerarea pielii iritate, inrosite și crapate. Lipozomii asigura disponibilitatea optima a EGCG la nivelul pielii. Concentratul activ pur are cea mai mare eficacitate

Aplicatie:

Ca aditiv la crema de bază  Dermaviduals DMS

-Tratareasi ingrijirea  locală a pielii prin aplicare de concentrat pur.

– Dozarerea ca aditiv in cutiile cu crema Dermaviduals DMS de 44 ml (pentru cutii de 13 ml aproximativ doar o treime din cutie)

  • Minim: 1 ml de EGCG Ser Lipozomic
  • Maxim:6 ml de EGCG Ser Lipozomic
  • Recomandat: 6 ml de EGCG Ser Lipozomic

Recomandari

  • Concentratul de agent activ dintr-o filoa trebuie aplicat in mod redus pe piele o picatura cu o aplicatie usoara
  • Cand se utilizeazai ca aditiv pentru crema de baza Dermaviduals DMS de 44 ml, se incepe cu o doza scazuta, mai ales in cazul in care ingrijirea pielii este in procesul de adaptare de la preparatele care conțin uleiuri minerale si emulgatori la  produsele Dermaviduals DMS.
  • A fi utilizat numai pentru tratamentul pielii. Evitati contactul cu mucoasele si ochi.

In caz de iritatii, clatiti cu apa.

Perioada de valabilitate este de 24de luni in conditii de depozitare adecvate, nedeschise.