dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

DERMAVIDUALS LOTIUNE P

  • lotiune cu continut mare de acid fumaric ingrijeste, trateaza si regenereaza pielea, reduce iritaiile, are un efect antimicrobian

INCI: Apa • Alcool • Fumarat de disodiu • Lecitină • Uree • Diammoniu Citrat • Pantenol • Acetat de Tocoferil • Tocoferol

Compozitie: .Dermaviduals Lotiunea P contine lipozomi, acizi fumaric, uree si pantenol (provitamină). Dermaviduals Lotiune P este protejată prin patent.

Agenti activi: Fosfatidilcolina, acid linoleic, acid gama linoleic, lipozomi, acid fumaric, pantenol.

Proprietati: O piele hiperactivă necesită un ajutor eficient si imediat, care să – i restabileasca echilibrul natural. In acest sens este important să se utilizeze un minim de substante de ingrijire. Folosind un produs de ingrijire care are proprietati atat de curatare cat si de regenerere se evita iritatiile suplimentare ale pielii. Dermaviduals Lotiunea P indeplineste aceste cerinte si ajută la prevenirea psoriazisului. Datorită continutului ridicat de acid linoleic al lipozomilor utilizati, Dermaviduals Lotiunea P este adecvată si la ingrijirea si curătarea pielii cu impurităti (pre – acnee). Lipozomii sunt transportori naturali ai substantelor active de ingrijire a pielii. Cand sunt folositi pentru preparate ca această lotiune, ei sunt capabili sa indeplineasca atat. Lipozomi descisi mai sus sunt compusi din fosfatidilcolină naturală, care există si in membranele celulelor umane si care contin cantitati mari de acid linoleic (vitamina F). Organismul uman si in special pielea au nevoie de acid linoleic, pe care organismul uman nu este capabil sa il sintetizeze. Dermaviduals Lotiunea P se raspandeste usor in piele, din cauza consistentei sale lichide, si nu lasă un film uleios sau pete uleioase pe piele.

Utilizari: Dermaviduals Lotiunea P se aplică prin tamponare usoară pe zonele uscate ale pielii. Pentru curătarea pielii, Dermaviduals  Lotiunea P se aplică cu miscări circulare, folosind un tampon . După curătare, aplicati incă o dată putină lotiune proaspătă, asteptati să se absoarbă si stergeti excesul. După tratament pielea NU trebuie clătită cu apă si nu trebuie folosite produse de curătare.

Perioada de valabilitate: 36  de luni în condiții de depozitare adecvate nedeschise.