dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

Dermaviduals® Shampoo

INCI: Cocoiil izodionat de sodiu • Trigliceridă caprilică / caprică • Alcool behenilic • Kaolin • Esteri de jojoba • Citrat de diamoniu • Gliceril behenat • Stearat de gliceril • Poliglicerină-3 • Clorură de hidroxipropil-trimoniu • Gliceril Caprilat • Acacia Cera • Helianthus Annuus Seed Cera • Apa

Compozitie: Bara de șampon conține un agent tensioactiv complet biodegradabil (Cocoyl Isethionate de sodiu), stabilizatori fiziologici (alcool Behenil, Behenat de Gliceril, Stearat de Gliceril, Caprilat de Gliceril) și agent antistatic Clorură de Hidroxipropiltrimoniu Guar (substanță naturală). Citratul de diamoniu îmbunătățește solubilitatea surfactantului. Caolinul contribuie la efectul de curățare. Trigliceridele și cerurile de jojoba, floarea-soarelui și de salcâm susțin proprietățile de îngrijire a pielii.

Proprietati: În pofida spumificarii ideale și a suspensiei ridicate a murdariei,batonul de șampon are o toleranță excelentă pentru corp, scalp și păr. Produsul este, în general, adecvat pentru scalpul sensibil și problemele ale scalpului.

Balsamul antistatic asigură o combabilitate ușoară și o senzație plăcută de păr neted.

Este un produs cu rezultate excelente și care nu lasă reziduuri neplăcute.

Aplicatii: Fie bara de șampon este frecată direct pe părul umed, fie este spumată între mâini. După clătirea părului, acesta poate fi uscat ca de obicei. După un precedent tratament de 30 de minute intens cu un ulei vegetal adecvat, procedura este aceeași.

Obsevatii: Produsul este potrivit pentru suporturile magnetice de săpun. Alternativ, o caseta cu nervuri poate fi utilizată pentru depozitarea uscată între aplicații.

În timpul călătoriei cu avionul,se poate transporta în ambalajul original sau într-o caseta.

Valabilitate: 24 de luni nedeschis in conditii adecvate de depozitare.

Referinte: – Facial cleansing – ingredients & equipment, medical Beauty Forum 2018 (1), 14-17; Skin cleansing – selecting the appropriate product, Kosmetische Praxis 2004 (5), 8-10