dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

DERMAVIDUALS TENFIONE® – BAIE SEMISOMALA

  • solutie pentru ingrijirea si tratrea corporala pentru o piele sensibila , delicata si cu impuritati

I

INCI: Ulei de fructe Olea Europaea • Lecitină • Alcool • Acetat de tocoferil • Fitosteroli • Uree • Ulei Persea Gratissima • Ulei Oea Europaea Nesaponifiabil

Compozitie: Dramviduals Tenfione®  –  baie semisomală contine uleiuri naturale (ulei de măsline, ulei de avocado) si vitamina E, care la amestecul cu apa se transforma spontan un amestec de nanoparticule si lipozomi (semisome). Alcoolul ultra pur si ureea sustine formarea semisomelor. DermavidualsTenfione®  –  baie

semisomală este protejat prin patent.

Agenti activi: Fosfatidilcolina, acid linoleic, acid gama linoleic, lipozomii , vitamine E și uleiurile vegetale

Proprietati: Dermaviduals Tenfione®  –  baie semisomala este un produs de ingrijire corporală preparat cu agenti activi identic – naturali, pentru pielea delicată si sensibilă.  Agentii activi sunt fixati in stratul cornos cu ajutorul semisomelor. Datorită acestui tratament pielea este extrem de protejată in timpul băii si devine foarte catifelată după baie. Preparatul nu contine emulgatori sintetici sau conservanti si nu lasă urme uleioase pe piele. Datorită continutului mare de acid linoleic  Dermaviduals Tenfione®  –  baie semisomală este potrivita si pentru pielea cu impuritati.

Utilizari: Preparatul (10 – 20 ml) se picură in cada pentru baie, in timp ce apa calda curge. In timpul acestui proces apa se agita, obtinandu – se un fluid lăptos, transparent. Timpul de imbăiere este de aproximativ 20 minute. Este recomandat să se treacă usor cu maina peste piele din timp in timp. După baie, nu clătiti pielea cu apă, ci stergeti usor cu un prosop, prin tamponare, fără a freca.

Se recomandă ca Tenfione®  –  baie semisomală să fie folosit seara, inainte de culcare.

Alternativ: se poate utiliza si la dus, prin aplicarea preparatului pe pielea umedă.

Apoi pielea se clăteste cu putină apă si se usucă.

Important:  a se folosi un covoras aderent pentru picioare, iar recipientul de sticlă să se depoziteze in sigurantă (există pericolul alunecării din acuza peliculei uleioase).

A nu se folosi săpunuri sau alte substante de curătare a pielii împreună cu acest produs!

Perioada de valabilitate: 36  de luni în condiții de depozitare adecvate nedeschise.

Sfat pentru aromo terapie individuală:

Pentru  atomo terapie combinați baia semisomalăDermavidualsTenfione® cu câteva picături de uleiuri esențiale: uleiul de rozmarin (revitalizant), ulei de melisa(calmant) sau ulei de lavandă (reechilibrare și relaxare).