dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

OLEOGEL N DERMAVIDUALS

  • crema pentru ingrijirea si tratarea pielii cu o bariera de protectie disfunctionala si atopica, a pielii uscate si inflamate

INCI: Trigliceride caprilice / caprice • Squalane • Esteri de Jojoba • Butyrospermum Parkii Unt • Lecitină • Ulei de Oenothera Biennis • Poliglicerină – 3 • Ulei vegetal hidrogenat • Uree • Acacia Decurrens Cera de flori • Cera de semințe Helianthus Annuus

Compozitie: Oleogel N Dermaviduals conține uleiuri vegetale și substanțe fiziologice , componente ale barierei naturale a pielii. In plus contine uree și ulei de primule pe o bază de unguent fără apă. Produsul pătrunde foarte rapid  in piele datorită conținutului  mare de fosfatidilcolina naturala.

Agenti activi:  Fosfatidilcolină, acid linoleic, acid gama linoleic , uleiuri cosmetice , uree.

Proprietati: Oleogel N Dermaviduals este foarte eficient și oferă pielii uscate și / sau atopice necesarul de lipide. Acidul esențial gamma – linolenic se foloseste ca suport pentru prevenirea reacțiilor inflamatorii ale pielii  –  în special în caz de deficiență de δ – desaturază. Ureea are un efect anti – mâncărime.

Utilizari: Oleogel N Dermaviduals este utilizat de preferință seara și răspândit complet pe zonele pielii. În combinație cu uleiuri grase precum uleiul de avocado

produsul poate fi aplicat pentru masaj și pedichiura  (podologie).

Vă rugăm să aplicați foarte puțin pe o piele predispusă la rozacee.

In acest caz se combina cu Concentrat de Liposom Plus.

Perioada de valabilitate: 24 de luni în condiții de depozitare adecvate nedeschise.