dermocenter logo

Intretinerea pielii in mileniul in care traim include o gama larga de optiuni si adesea este coplesitor sa stii de unde sa incepi. Ca sa faci alegerile corecte este important sa intelegi care sunt functiile pielii si care sunt nevoile ei la nivel celular, iar acest lucru trebuie facut de esteticianul dumneavoastra.

Suntem diferiti si avem nevoi diferite, sunt cuvintele pe care le veti auzi la DERMOCENTER, unde asteptarile au rezultatele dorite.

DERMOCENTER va ofera modalitati si protocoale de tratament personalizat.

DERMOCENTER: Totul personalizat creat special pentru tine. CE INSEAMNA ASTA?

DERMOCENTER va ofera servicii si creme create special pentru tine adica PERSONALIZATE.

La DERMOCENTER, intr-un mediu discret si profesionist afli de ce anume are nevoie pielea ta.
Deoarece suntem constienti ca prin piele transmitem multe: atractie, vitalitate, prospetime, tonus, energie si toate acestea doar daca pielea ta este sanatoasa si ingrijita corespunzator.

Te invitam sa te alaturti si tu la ceea ce inseamna conceptul DERMAVIDUALS prin DERMOCENTER.

PENTRU NOI TU CONTEZI

La DERMOCENTER gasiti stiinta din spatele rezultatelor

Dermocenter Timisoara, partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Search
 

OLEOGEL PLUS DERMAVIDUALS

  • crema de ingrijire si tratare a pielii foarte deshidratate, a buzelor si zonei ochilor, a picioarelor si decubitus

INCI: Trigliceride caprilice / caprice • Trigliceride C10 – 18 • Gliceril Behenate • Esteri de Jojoba • Poliglicerina – 3 • Ulei de Persea Gratissima •Tocoferol • Palmitat ascorbil • Acid ascorbic •  Cera din flori de salcam flori • Cera cu seminte Helianthus Annuus • Lecitina • Alcool • Acid citric

Compozitie: Oleogel Plus Dermaviduals conține uleiuri vegetale de înaltă calitate pentru îngrijirea pieli, i care penetrează foarte rapid datorită combinației lor cu componentele membranoase  naturale.

Agenti activi: Fosfatidilcolină , acid linoleic, acid gama linoleic, uleiuri cosmetice

Proprietati: Oleogel Plus Dermaviduals  nu contine apă si poate fi deci stocat fără conservanti. Oleogelurile sunt folosite pentru ingrijirea si protectia pielii foarte deshidratate. Utilizări speciale sunt: îngrijirea buzelor, protectie împotriva substantelor de la locul de muncă, îngrijirea pielii din jurul ochilor si ca protectie a pielii impotriva leziunilor endogene. Oleogel Plus Dermaviduals este adecvat si pentru îngrijirea perianală. OleogelPlus este tixotropic, deci se lichefiază la aplicarea pe piele. Deoarece nu contine apă, este foarte concentrat in agenti activi si sunt de ajuns cantităti foarte mici. In cazul in care apar cristale moi in produs, calitatea acestuia nu este afectată.

Utilizari: Oleogel Plus se aplică pe zonele deshidratate si se intinde bine. Oleogel Plus Dermaviduals poate fi folosit ca protectie impotriva frigului pentru buze, dar si pentru mentinerea echlibrului de lipide in zona din jurul ochilor . Cu Oleogel Plus Dermaviduals se poate face si masaj, eventual cu adăugare de uleiuri grase, ca de exemplu ulei de avocado. De asemenea, gelul este foarte adecvat pentru ingrijirea picioarelor, deoarece pielea devine moale si elastică. Este recomnadat in decubitus.

Perioada de valabilitate: 36 de luni în condiții de depozitare adecvate nedeschise.

DECUBITUS

Escarele(leziuni de decubit)sunt rani care ajung de la straturile de suptafata ale pielii pana la straturile adanci de țesut conjunctiv si uneori până la oase.Cauza principală pentru dezvoltarea decubitului este ramanerea într – o poziție culcată (imobilizat)pe o perioadă lungă de timp.Prin urmare, circulația sângelui în zonele cu presiune este insuficientă.

Acest țesut este insuficient aprovizionat cu oxigen și treptat se necrozeaza.

Este esențial să păstrăm funcția de barieră naturală a pielii și, prin urmare, să protejăm țesutul  împotriva influențelor externe.

Deoarece se recomandă restabilirea funcției normale a pielii, trebuie evitată orice îngrijire ocluzivă a pielii, de exemplu cu vaselină sau uleiuri minerale.

Îngrijirea ocluziva a pielii  sigilează stratul de suprafara a pielii(epiderma)  și determină umflarea stratului cornos, care întrerupe schimbul natural de umiditate cu mediul înconjurător.Pe termen lung, regenerarea naturală a pielii este încetinită și producerea de lipide naturale ale pielii , care au o funcție de protecție, este redusă.